Xindl X

Vydáno 07.01.2012 | autor: Marta Šindlauerová

Xindl X Xindl X

Xindl X.

Diskografie:
Návod ke čtení manuálu, 2008
Praxe relativity, 2010
Xpívánky, 2011
Láska, 2012
Čecháček Made, 2014
G2 Acoustic Stage, 2014
Kvadratura záchranného kruhu, 2016

Další články interpreta

Červenec - čas festivalů. Přijedou na ně Paramore, Jamiroquai i LP, samostatný koncert odehrají Guns N' Roses

Style

vydáno před 3 hodinami

Léto je tady a festivalová sezóna se rozjíždí na plné obrátky. V červenci se můžeme těšit na Rock for People s headlinery jako Die...

CENY ANDĚL: Ovládne letošní ročník favoritka Lenny? Tipujeme vítěze jednotlivých kategorií

Style

vydáno 22.05.2017

Dlouho se řešilo, jestli letošní Andělé vůbec budou. Nakonec jejich vyhlášení poté, co licenci vrátil pořadatel předchozích...

Pokáč interview: Průvodce jeho prvním albem Vlasy v sedmnácti písních

Rozhovory

vydáno 10.05.2017

Zatímco většina interpretů láká na svou desku jedním singlem a zbytek alba zůstává pro fanoušky před zveřejněním skryt,...

Slza interview: Hudbu děláme přirozeně, jak ji cítíme, a ne abychom se někomu zalíbili

Rozhovory

vydáno 09.05.2017

Slza je asi nejdiskutovanější českou skupinou současnosti, budí rozporuplné emoce. Na jedné straně má mnoho fanoušků, na druhou...

zavřít

Při poskytování služeb na těchto stránkách nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie na těchto stránkách. Další informace naleznete zde. Rozumím