Chcete si zazpívat s Bobbym McFerrinem pod Špilberkem? Máte stále šanci!

Vydáno 23.03.2011 | autor: PR

Bobby McFerrin vystoupí v moravské metropoli koncem března. Na druhý koncert ještě zbývají poslední lístky a stále platí nabídka na společný duet se slavným zpěvákem.

Chcete si zazpívat s Bobbym McFerrinem pod Špilberkem? Máte stále šanci! Chcete si zazpívat s Bobbym McFerrinem pod Špilberkem? Máte stále šanci!

mcferrinBobby McFerrin: Don't Worry, Be HappyZáklady frázování, nonverbální konverzace, vlastní skrytá melodika, ale především uvolnění pozitivní energie – tak by se mohly jmenovat předměty, jež přijede do brněnské haly Vodova "přednášet" Bobby McFerrin.

Během dvou večerů, 29. a 30. března, podle svých vlastních slov hodlá rozehrát s publikem "nejintenzivnější možnou interakci". Právě pro zcela přirozenou práci s diváky a jejich zapojení do hudebního celku je tento zpěvák ceněn po celém světě.

A není proto náhodou, že po rychlém vyprodání prvního koncertu v Brně mizejí vstupenky i na ten druhý, přidaný.

"Aktuálně zbývá posledních několik set vstupenek z pětitisícové kapacity haly. Šanci mají ještě i ti, kteří si chtějí v Bobbym McFerrinem zazpívat přímo na pódiu," říká Vilém Spilka, dramaturg mezinárodní hudební přehlídky JazzFestBrno.

Oba brněnské koncerty jsou považovány za její preview. První koncert se dočká i přímého přenosu na stanici Českého rozhlasu Vltava. 


zdroj: Smart Com., mp

zavřít