Amy Winehouse: duet s Tony Benettem a koncert v Rakousku

Vydáno 26.03.2011 | autor: redakce

Amy Winehouse před třemi roky zažívala hudební vrchol. Její nahrávky se prodávaly po milionech a ona sama získávala cenu za cenou. Po jejím úspěchu se začaly vynořovat zpěvačky, které ji částečně kopírovaly. Mezi nejzdařilejší patří Duffy a Adele, která se svým novinkovým CD 21 nyní prožívá to, co kdysi Amy s albem Back To Black.

Amy Winehouse: duet s Tony Benettem a koncert v Rakousku Amy Winehouse: duet s Tony Benettem a koncert v Rakousku

amy-winehouseAmy Winehouse se rozešla se svým dvorním producentem Markem Ronsonem a celý svět je zvědavý, zda i bez něj dokáže na svůj megalomanský úspěch navázat. Vydání alba s novým materiálem neustále odkládá a i koncerty nemají dřívější kvalitu. Nyní se však Amy opět dostává do médií. Přislíbila nazpívat duet s Tony Benettem, na jeho album Duets II, které se k posluchačům dostane v září tohoto roku. Kromě Amy Winehouse na desce budou duety s Mariah Carey nebo Norah Jones.

Čeští fanoušci problémové Britky Amy Winehouse se o současném zpěvaččině stavu mohou přesvědčit v červenci v Rakousku na festivalu The Nova Jazz and Blues Night, kde Amy vystoupí jako hlavní hvězda. Druhou významnou učinkující divou bude Erykah Badu. Třetím známým jménem festivalu je Jamie Cullum, kterého Češi znají z moravského festivalu Colours of Ostrava.

dm
amy-winehouse-top
zavřít