Chcete rozhovor se Sunshine? Udělejte si ho!

Vydáno 19.04.2011 | autor: redakce

Kapela Sunshine již ve čtvrtek pokřtí svoje nové album s názvem Karmageddon. iREPORT pro vás připravuje rozhovor, do kterého se nyní můžete zapojit i vy!

Chcete rozhovor se Sunshine? Udělejte si ho! Chcete rozhovor se Sunshine? Udělejte si ho!

sunshine promo
Pokud je tu něco, co jste o Sunshine vždycky chtěli vědět, ale báli jste se zeptat, nyní máte příležitost. Jakékoliv dotazy zasílejte do středečního rána na adresu redakce iREPORT redakce@ireport.cz Patnáct nejlepších dotazů vybereme, a snad poprvé na ně odpoví všichni členové kapely. Tři nejoriginálnější dotazy navíc získají vstup na křest alba Karmageddon, který se koná 21. dubna v pražském Lucerna Music Baru.

Sedmé album čtveřice Sunshine vychází 2. května ve spolupráci vydavatelství Sony Music se Soundmachine s.r.o. Karmageddon vznikal v sestavě obvyklých podezřelých i nečekaných hostů. Producentsky na něj dohlédl Dušan Neuwerth (Tata Bojs, Vypsaná fiXa...), jeho první spolupráce s kapelou vyústila ve vzdušný přirozeně pojatý analogový zvuk. Zpěvy se opět natáčely v berlínském studiu  Phila Freeborna, ten v devadesátých letech pobýval v Táboře a zná se s kapelou od undergroundových počátků. Finální mix a master zase z nadšení pro věc vytvořil losangeleský producent Bernd Burgdorf, pod jehož vedení Sunshine natáčeli své zlomové album Moonshower and Razorblades.

Sunshine na svém křtu v Lucerna Music Baru zahrají jak staré osvědčené hity, tak songy z nového alba. O support se postará belgická kapela Thot, těšit se můžete i na nečekaná překvapení. A možná přijde i černokněžník!


map 

 
zavřít