KRYŠTOF V SILOČARÁCH A KRAJČO JÁNOŠÍKEM

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

KRYŠTOF NASTOUPIL v půlce září do ostravského studia Citron, aby zde opět pod taktovkou Dušana Neuwertha (producent debutu Magnetické pole) nahrál druhou desku V siločarách. Singl Obchodník s deštěm už běží v rádiích a videoklip k této skladbě byl svěřen Jaroslavu Malému, který již režíroval klip Lolita. Video a celé album bude uvedeno v polovině listopadu.

KRYŠTOF V SILOČARÁCH A KRAJČO JÁNOŠÍKEM KRYŠTOF V SILOČARÁCH A KRAJČO JÁNOŠÍKEM

O booklet CD se znovu postará Radovan Šťastný. Na album skupina naváže prosincovou mini šňůrou, která bude okořeněna účastí lotyšské skupiny Brainstorm: 10.12. Plzeň, Výstaviště; 11.12. Praha, Sky Club Brumlovka; 13.12. Ostrava, Tatran; 14.12. Brno, hala Vodová. Další informace najdete na nových webových stránkách www.krystof.net.
Zpěvák Richard Krajčo má velmi nabitý i mimohudební program: Čekají jej představení v Národním divadle, kde si zahraje ve hře Romeo a Julie pod dohledem režiséra Morávka. Ke konci roku se začne natáčet v produkci Jakubisko Film celovečerní film, v němž přijal jednu z hlavních rolí. Zároveň si na čtyři měsíce vyzkouší, jaké je to být Jánošíkovým zbojníkem, a to ve snímku Pravdivá historie o Jurajovi Jánošíkovi a Tomášovi Uhorčíkovi v režii Agnieszky Holland.
zavřít