Uriah Heep slaví 40. narozeniny, oslava proběhne právě dnes i v Praze

Vydáno 24.05.2011 | autor: redakce

Slavná britská rocková legenda URIAH HEEP slaví již své 40. narozeniny. Jako dárek všem příznivcům této milé muziky vydává nové album Live in Budapest Hungary 2010 a navíc vyráží na světové turné, které nemine ani Českou Republiku. Oslava v ČR proběhne již dnes v pražském KC Vltavská.

Uriah Heep slaví 40. narozeniny, oslava proběhne právě dnes i v Praze Uriah Heep slaví 40. narozeniny, oslava proběhne právě dnes i v Praze

uriah-heep-interview-1


Při vyslovení jména této již dlouhá léta legendární britské rockové skupiny, si každý pamětník ihned vybaví, že jsou jedním ze tří hlavních pilířů stylu zvaný rock!

Byli to Black Sabbath, Deep Purple a právě Uriah Heep, kdo udával směr, kterým se tento hudební styl ubíral. Uriah Heep prodali za svou dlouhou hudební kariéru až neuvěřitelných 30 milionů nosičů po celém světě, hráli v 52 zemích světa a získali po právu přívlastek nejlepší „live“ rockové kapely na světě. Ve své biografii mají i několik dalších zajímavých „nej“, např. byli první britskou kapelou, která hrála naživo v Rusku (bylo to v roce 1987!).



Přijďte si již dnes spolu s Uriah Heep vychutnat naplno jejich nezapomenutelné hity, zahrané s lehkostí a elegancí jim vlastní. URIAH HEEP jsou zpět, v dokonalé kondici a těší se na vás dnes v KC Vltavská!

zdroj: TZ 

zavřít