Let It Roll se přesouvá na „ostrov“ a odtajnil line-up v čele s LTJ Bukem

Vydáno 06.06.2011 | autor: PR

Festival se připravil na nepřízeň počasí, rozšířil kapacitu a do line-upu přibylo několik zajímavých jmen jako LTJ Bukem, Koogi nebo IM Cyber.

Let It Roll se přesouvá na „ostrov“ a odtajnil line-up v čele s LTJ Bukem Let It Roll se přesouvá na „ostrov“ a odtajnil line-up v čele s LTJ Bukem

ltj_bukemLTJ BukemNová lokace se nachází několik desítek metrů od té původní, takže pískovna ve Starých Ždánicích bude návštěvníkům i tak k dispozici. Ostrov je oproti původnímu místu dvakrát větší a nabídne tak více pohodlí pro návštěvníky – i v případě velkého zájmu o festival jich bezpečně pojme o několik tisíc více, než jich bylo loni. Podloží ostrova tvoří písek a oblázky, takže při dešti nehrozí bahno. Na původní louce, kde se měl festival konat, vznikne velkokapacitní kemp a díky vybudovanému vodovodu budou k dispozici sprchy.
A na koho se na Let It Roll těšit? LTJ Bukem, majitel Good Looking Records se po dvou letech vrací na Let It Roll i se svým nerozlučným MC Conradem. Hraní na festivalu si pro velký úspěch zopakuje i slovenský B-Complex, reprezentant vydavatelství Hospital. Domácí support obstarají Pixie, Suki, Bifidus Aktif feat. Flautistar, 2K a Sweg.

Take Control tradičně nabídne dvě noci, zaměřené na deepový, respektive tvrdý a syrový sound. Po loňské volbě Soul:R versus Lifted se letos dočkáme výpravy z vydavatelství Shogun Audio (Alix Perez, Break, Icicle a The Prototypes).

Páteční veselí doplní Koogi, IM Cyber, Deadly Viperz, Beast 67, Computer Artist, Rudeboy, M4Y4 a Thiew, v sobotu se k řezníkům přidají One Way, Kato, Hanzall, SMario a Dry-Rot.

Let It Roll se pro rok 2011 rozšiřuje o třetí scénu, na níž si všichni milovníci nabasovaných zlomenin kolem rychlosti 140 BPM užijí orgie. Historicky první festivalovou Dubstep Alliance poctí svou návštěvou N-Type, Trolley Snatcha, Youngsta a MC Toast, Subscape a Balkansky.



zdroj: TZ, mp 

zavřít