A Banquet představují druhý videoklip, nový singl a zvou na pražský koncert

Vydáno 27.06.2011 | autor: redakce

Kapela A Banquet si na poslední školní den naplánoval svůj poslední pražský koncert před festivalovou sezónou. V Rock Café plánuje 30. řervna také představit svůj nový klip k písni Gold Frames a nový letná singl Magic Eyes Of May.

 A Banquet představují druhý videoklip, nový singl a zvou na pražský koncert A Banquet představují druhý videoklip, nový singl a zvou na pražský koncert

a-banquet-promo-2011-by-marian-sicko-2A Banquet si na jarní měsíce naplánovali nabité turné a názvem Let‘s Break The Monotony, během kterého, krom řady českých měst, zavítali i na Slovensko a do Polska a odehráli bezmála 30 koncertů. Poslední zastávkou turné bude 30. 6. pražské Rock Café. Pro tuto příležitost kapela připravila pro všechny studenty (a nejen je) speciální indie večírek – na párty ke konci školního roku a začátku léta zahrají společně s Bro's'n'Beasts, Pillow Fight z Plzně a slovenskými The Bright Eye. Klub bude otevřen od 19.30 a lístky jsou už nyní k dostání v předprodeji v Rock Café za 100 Kč, na místě budou za stejnou cenu.

Během května A Banquet vydali letní singl Magic Eyes of May, který se okamžitě setkal s velkým zájmem fanoušků. Písničku je možné, jak už je u kapely zvykem, zdarma stáhnout jak z profilu skupiny na Facebooku, tak z oficiálních stránek (www.a-banquet.com) – stejně jako debutové EP Kiss the Night!.

V posledních dnech také kapela dokončila svůj druhý videoklip. Po prvním úspěšném videu k singlu Freeze to Caress přichází tentokrát A Banquet s videem ke skladbě Gold Frames. To bylo pojato jako protipól k tomu předcházejícímu – špinavě minimalistický klip vznikl ve spolupráci se slovenským fotografem a začínajícím filmařem Marianem Sickem a natáčel se doslova za běhu, v opravdových indie podmínkách – za jedno odpoledne se v Novém Mestě nad Váhom natočil materiál, střih a postprodukce se dokončovala online. 

„Po koncertě  v Bratislavě nám Marian napsal, jestli bychom nechtěli ‚spraviť klip‘ ke Gold Frames,  v rozdílném duchu od Freeze. Protože se nám Marianovy fotky i videa líbí, dohodli jsme se a už za týden natáčeli po koncertě v Novém Mestě materiál. Všechno se zvládlo asi za tři hodiny a my vyráželi na další zastávku turné do Košic,“
vzpomíná Mathieu von A Banquet, zpěvák a kytarista kapely.



zdroj: TZ
 
zavřít