Simple Plan přijedou v září do Prahy. Představí nové album

Vydáno 30.06.2011 | autor: redakce

Fanoušci Simple Plan mohou zajásat. Populární Kanaďané do svého koncertního kalendáře napevno připsali i Prahu. Druhého září představí album Get Your Heart OnIncheba Aréně. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal za 590 korun. Fanoušci se s největší pravděpodobností dočkají i průřezu všemi třemi předchozími deskami s hity jako Perfect World, Crazy, Welcome To My Life nebo Save You.

Simple Plan přijedou v září do Prahy. Představí nové album Simple Plan přijedou v září do Prahy. Představí nové album

simple plan - pub 1 - chapman baehlerTuzemští fanoušci už si mohou oddechnout - Simple Plan si včera do svého koncertního diáře napevno zanesli Prahu. Ta je uvítá druhého září v Incheba Aréně. Médiím to dnes oznámil ředitel pořádající agentury PunxNotDead Borek Jiřík. „Dnes ve 14 hodin jsme zahájili předprodej. Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal za 590 Kč“ dodává Jiřík.

Populární Kanaďané zavítají do naší metropole v rámci právě započatého turné ke zbrusu novému albu Get Your Heart On, které uvedli na trh (Čechy nevyjímaje) teprve před týdnem. Vydání desky předznamenala skladba Can't Keep My Hands Off You, ve které hostuje zpěvák Weezer Rivers Cuomo a jejíž videopodoba přináší záběry z nejnovějšího snímku z dílny Walt Disney Pictures – teenage komedie Prom.

Volba oficiálního pilotního singlu z novinky Simple Plan však padla na skladbu Jet Lag, kterou skupina natočila hned ve dvou verzích - v anglické s Natashou Bedingfield i francouzské se zpěvačkou Marie-Mai, někdejší vítězkou reality show Star Académie. Album Get Your Heart On dále přináší spolupráci s rapperem K'Naan nebo Alexem Gaskarthem z formace All Time Low.



Text: TZ, kofo

 

 

zavřít