Queen hledají filmaře: natočte jim nový videoklip!

Vydáno 11.07.2011 | autor: redakce

Rok 2011 je věnovaný Queen, kapela totiž slaví 40. let výročí své existence a při této příležitosti hodlá natočit nový videoklip ke skladbě Sheer Heart Attack.

Queen hledají filmaře: natočte jim nový videoklip! Queen hledají filmaře: natočte jim nový videoklip!

queen_topOslavy založení Queen se letos nesou ve velkém stylu. Začátkem roku vyšla reedice Greatest Hits I. a II. a v plánu je i hollywoodský film, kde si Freddieho zahraje Sacha Baron Cohen (známý komik a představitel Borata). Film spoluprodukuje Tribeca Productions vlastněná Robertem De Nirem.

Queen teď vyzvali všechny filmaře a tvůrce, aby do 27. července posílali svá videa ke skladbě Sheer Heart Attack. To nejlepší vyberou Brian May a Roger Taylor a bude prezentováno jako „oficiální klip" – dostane se mu uvedení na Facebooku, YouTube a webových stránkách kapely.

Tam bude rovněž vyvěšen seznam stovky nejlepší klipů. Připomeňme, že poslední oficiální video vzniklo k přepracované skladbě Under Pressure v roce 1999.

Pokud si myslíte, že právě vy (a váš tým) máte na to natočit nový videoklip Queen po více jak deseti letech, zkuste svoje štěstí ZDE.




mp

queen_top
zavřít