V Disturbed to vře, kapela se po turné nejspíš rozpadne

Vydáno 22.07.2011 | autor: redakce

Zpěvák David Draiman se v jednom z rozhovorů zamyslel nad budoucností Disturbed. Kvůli personálním problémům hrozí skupině rozpad.

V Disturbed to vře, kapela se po turné nejspíš rozpadne V Disturbed to vře, kapela se po turné nejspíš rozpadne

disturbed-2010_topV rozhovoru pro rádio KQXR David Draiman, zpěvák kapely, připustil, že po současném turné se Disturbed nejspíš rozpadnou. „Tohle bude na nějakou dobu naše poslední turné, které Amerika uvidí. Možná že nás už neuvidí spolu nikdy," řekl.

Disturbed jsou v současnosti na putovním festivalu Rockstar Energy Drink Mayhem Fest, který jedou společně s Godsmack a Megadeth.

Prohlášení kapely je poněkud překvapivé, protože tour začala teprve 9. července a v Disturbed už to vře. „Máme osobní problémy v kapele, těžko se o tom mluví," dodal David.

Je otázkou, jestli Disturbed Rockstar Energy Drink Mayhem Fest vůbec dokončí, protože je čeká ještě necelých dvacet koncertů. Ten poslední proběhne 14. srpna ve West Palm Beach na Floridě.

Dodejme, že Disturbed spolu hrají od roku 1995 a za tu dobu stihli vydat pět studiovek. Ta poslední vyšla v roce 2010 pod názvem Asylum.



mp

disturbed-2010_top
zavřít