VYHRAJ LÍSTKY NA KONCERT MOBYHO!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Malý velký MOBY se objeví 14. června v Praze, ale to už asi víte. Máme pro vás soutěž o 6 vstupenek. Stačí zodpovědět jednoduchou otázku:

VYHRAJ LÍSTKY NA KONCERT MOBYHO! VYHRAJ LÍSTKY NA KONCERT MOBYHO!

Soutěžní otázka:

Moby se v Praze v červnu 1996 představil jako předskokan jedné slavné kapely. Které?

a) Rage Against The Machine
b) Red Hot Chili Peppers
c) Faith No More

Odpovědi zasílejte do 31.5. na report@ireport.cz
Vylosovaní autoři správných odpovědí získají 6 vstupenek na koncert 14. června v pražské Sazka Areně.



Moby hýří aktivitou!


Koncertně si v minulých dnech podmanil západní pobřeží USA (vyprodané koncerty v Seattlu, San Francisku, Los Angeles i San Diegu), kde také absolvoval obří TV konferenci, při níž se přes satelit připojily stovky lokálních stanic, aby se jejich diváci dozvěděli přímo od Mobyho něco o desce Hotel a jeho nové knížce. Prostřednictvím serveru MySpace.com pak MOBY představil hodinový mix svých oblíbených "up-tempo" a "down-tempo" elektro tracků (mix si lze poslechnout na www.myspace.com/whitelabel).

Zatímco v Evropě bude jako druhý singl fungovat skladba Raining Again, pro Anglii dělá Moby speciální druhý singl s titulní písní Spiders. Komerční formát Raining Again obsahující mixy od Davida Durieze, Evil 9 nebo Ewana Pearsona vyjde 23.5.

Album Hotel je už v řadě zemí zlaté nebo dokonce platinové (Francie, Itálie, Německo, Anglie, Belgie, Švýcarsko, Rakousko, Portugalsko, Polsko). V Čechách se Hotel stále drží v Top 20 a stabilně je jednou ze tří nejprodávanějších zahraničních desek. 

Moby vystoupí v půlce června v Praze

Moby, jehož jméno je v těchto dnech v českých i zahraničních médiích skloňováno ve spojitosti s  albem Hotel, zavítá v rámci svého turné 14. června i do pražské Sazka Areny. Letošní koncertní sezóna tak v půli června zažije určitě jeden ze svých vrcholů. Moby na pražském koncertě představí Hotel v koncertní podobě, fanoušci se samozřejmě mohou těšit i na hity z alba Play a 18.

Koncert se uskuteční v rámci světového turné, které Moby zahájil 11. dubna v USA. Koncerty v Belgii, Holandsku a Londýně hlásí již nyní na internetových stránkách Mobyho „vyprodáno“. Moby naposledy v České republice vystupoval v červnu 2003. Tentokrát opět přijíždí za doprovodu několikačlenné kapely (Daron Murphy – kytara, basa, Scott Frassetto – bicí, Luci Butler - klávesy, Laura Dawn – zpěv).

Vlastní stránky tohoto hudebníka jsou na www.moby.com. Hostem Mobyho hotelu se může stát každý, kdo navštíví specielně k novému albu vytvořenou stránku www.mobyhotel.com.

Tento vizáží nezaměnitelný muž (vlastním jménem Richard Melville Hall), který oslaví v letošním roce čtyřicítku, střídá ve své hudbě nejrůznější styly. Nezřídka se pouští do odvážných remixů a samplů. Svou hudební kariéru začal Moby v newyorských klubech jako DJ, kde začal hrát po předčasném ukončení studia filozofie. Jeho prvním úspěchem byla skladba s názvem Go. Album Everything Is Wrong (1995) získalo cenu MTV za album roku. Do hudební historie se nejvýrazněji zapsal albem Play (1999), kterého se prodalo neuvěřitelných 10 milionů, a albem 18 (2002). Moby oplývá rovněž výtvarným talentem, vedle hudby se věnuje grafice či animaci filmů.

zavřít