Madonna je ve studiu s producentem Ray Of Light a Music, chystají další album

Vydáno 09.08.2011 | autor: redakce

Madonna se při nahrávání nového alba údajně opět střetla s Williamem Orbitem. Ten byl v minulosti producentem již dvou jejích alb. Mimo to chce zpěvačka spolupracovat také s A-Trakem z Djské dvojky Duck Souce a francouzskou superstar Davidem Guettou.

Madonna je ve studiu s producentem Ray Of Light a Music, chystají další album Madonna je ve studiu s producentem Ray Of Light a Music, chystají další album

madonna2011Madonna se aktuálně soustředí na nahrávání nové desky. Na pomoc si údajně přizvala opět Wiliama Orbita, který v minulosti dohlédl už na dvě její alba - Ray Of Light z roku 1998 a Music dva roky poté. Mimo to vybírala Madonna tentokrát i mezi známými Djskými jmény. Vedle A-Traka, který tvoří polovinu Duck Souce oslovila prý i francouzskou továrnu na hity – Davida Guettu. Posledním mezi známými jmény, které unikly ven, je Jim Steinman, slavný svou spoluprací s Meat Loafem.

Chystané album bude prvním ve spolupráci s Live Nation 360. Warner Music opustila zpěvačka po vydání alba Hard Candy v roce 2008.

Královna popu samozřejmě plánuje ohromné koncertní turné, které uskuteční k příležitosti vydání nového alba v příštím roce.




Text: kofo

zavřít