Festival Okoř je zpátky, přivítá Nightwork, Čechomor i Chinaski

Vydáno 18.08.2011 | autor: redakce

Jedenáctý ročník populárního Open Air Festivalu Okoř se blíží. Po roční přestávce se uskuteční již tuto sobotu. Pestrý program nabídne vystoupení Vypsané fiXy, Nightwork, Chinaski, Čechomor nebo Tomáše Kluse. Na festival se dostanete pohodlně kyvadlovou dopravou z Prahy a Kladna (i zpět).

Festival Okoř je zpátky, přivítá Nightwork, Čechomor i Chinaski Festival Okoř je zpátky, přivítá Nightwork, Čechomor i Chinaski

chinaski_5Po roční pauze je Open Air Festival Okoř zpátky. Už tuto sobotu ve 13:00 se otevřou brány našeho jednoho z nejoblíbenějších hudebních festivalů. Rodinně zaměřený jednodenní pohodový festival, kam se návštěvníci rádi vrací, nabídne zajímavý hudební program: Chinaski, Nightwork, Tomáše Kluse, Xindla X, Eddie Stoilow, Vypsanou Fixu, Čechomor, Gipsy.cz, Paniku, Debbi a Děda Mládek Illegal Band. Průvodkyní bude už tradičně Šárka Kubelková.

Sobortní program zahájí ve 14:00 mladičká zpěvačka Debbi a ukončí jej vystoupením kolem kapela Děda Mládek Illegal Band kolem druhé hodiny ranní. Speciálně pro děti jsou připraveny různé hry, skákací hrad.

Pořadatelé zajistili kyvadlovou doprava z Prahy, Kladna a zpět. Připraveno je i stanové městečko.

Vstupenky jsou k dispozici  v předprodejní síti Ticketportal a v pokladně hradu Okoř. Dnes a zítra můžete využít zvýhodněného vstupného za 400 korun, na místě pořídíte lístek v den konání festivalu za 450 korun.

Text: TZ, kofo 

zavřít