George Michael pojede evropské turné s Českým národním symfonickým orchestrem

Vydáno 19.08.2011 | autor: redakce

George Michael vystoupí už 22. srpna v pražské Státní opeře. Koncert bude součástí evropského turné Symphonica - The Orchestral Tour. Během této výjimečné tour jej po Evropě doprovodí Český národní symfonický orchestr, vystoupení bude postaveno především na zpěvákových největších hitech. Chybět nebudou ani coververze známých skladeb od jiných popových hvězd.

George Michael pojede evropské turné s Českým národním symfonickým orchestrem George Michael pojede evropské turné s Českým národním symfonickým orchestrem

george-michael.resized_2011George Michael si vybral Český národní symfonický orchestr, aby jej doprovodil při jeho evropském turné nazvaném Symphonica - The Orchestral Tour. Populární britský zpěvák připravil pro tyto koncerty průřez svými největšími hity, kterých  má během své třicetileté kariéry opravdu mnoho. Současně představí několik coververzí skladeb dalších popových hvězd. Hity dostaly samozřejmě nové symfonické aranže.

Pro nás je současně zajímavé, že turné začíná v Praze 22. srpna ve Státní opeře a do Prahy se ještě jednou vrátí. Konkrétně 14. listopadu 2011, tentokrát do 02 arény

Mezitím George Michael se svou kapelou a ČNSO vystoupí v Dánsku, Německu, Polsku, Itálii, Maďarsku, Chorvatsku, Španělsku, Belgii, Holandsku, Švýcarsku a Francii, kde jeho kontinentální část 23. listopadu koncertem ve Štrasburku končí.



Text: TZ, kofo
 

zavřít