Back To Black střídají v britském žebříčku alb dubstepoví NERO

Vydáno 22.08.2011 | autor: redakce

Album Back To Black od zesnulé zpěvačky Amy Winehouse vévodilo po tři týdny oficiálnímu britskému žebříčku desek. Nyní jej střídá dubstepová dvojice NERO s debutovým albem Welcome Reality. Předběhli i úspěšnou Adele, která se v TOP 5 objevuje hned dvakrát  - na druhém a pátém místě. Deska Watch The Throne, vzešlá z kooperace Jay-Z a Kanye West, je aktuálně čtvrtá.

Back To Black střídají v britském žebříčku alb dubstepoví NERO Back To Black střídají v britském žebříčku alb dubstepoví NERO

neroAlbum Back To Black anglické zpěvačky Amy Winehouse, která zemřela 23. července tohoto roku, vévodilo britskému žebříčku po tři týdny. V neděli jej vystřídala dubstepová dvojice NERO s dlouho očekávanou debutovou deskou Welcome Reality. Jejich první oficiální singl Innocence totiž vyšel už v dubnu minulého roku a na regulérní album si tak museli fanoušci počkat přes rok.

Welcome Reality zároveň porazilo i velmi úspěšnou Adele. Ta se v TOP 5 objevuje hned dvakrát, s albem 21 na druhé pozici žebříčku, s deskou 19 na čtvrté. Novinka Watch The Throne, vzešlá z kooperace rapperů Kanye Westa a Jay-Z, vyšla osmého srpna a je aktuálně na čtvrtém místě. Vzhledem k nadšeným kritikám se ale dá očekávat její posun směrem nahoru. 

Co se týče britského žebříčku singlů, tomu momentálně vévodí čerstvě Wretch 32 ft Josh Kumra a jejch song Don't Go. NERO jako jediní z interpretů TOP 5 desek bodují také mezi singly. Se svým songem Promises jsou zatím pátí.



Text: kofo


nero_hp
zavřít