Pub Animals ulovili pro svůj klip filmaře z Harryho Pottera

Vydáno 22.09.2011 | autor: PR

Pub Animals si k realizaci svého nového klipu přizvali tvůrce se světovým renomé. Klip je už hotový, kapela ho představí začátkem října.

Pub Animals ulovili pro svůj klip filmaře z Harryho Pottera Pub Animals ulovili pro svůj klip filmaře z Harryho Pottera

pub animals by vladko keacy 6Po zisku ceny Anděl 2010 a festivalové sezóně se jihočeští Pub Animals rozhodli natočit videoklip k singlu Elephant Man, a to ve spolupráci s tvůrci Harryho Pottera, Pirátů z Karibiku a mnoha dalších hollywoodských snímků.

Proč česká kapela oslovila profesionály světové úrovně? „Samozřejmě jsme mohli natočit běžný klip. To nám ale nestačí, zariskovali jsme a poslali náš singl panu Valoviczovi. Ten nám hned druhý den volal, že do toho rozhodně jde. Tak začala spolupráce a nyní je už materiál ve střižně," popisuje vznik videa frontman Pavel Podruh.

Klip bude mít premiéru začátkem příštího měsíce. Pub Animals pro své fanoušky připravili sérií netradičních „behind the scenes" videí, které budou každý týden zveřejňovat na serveru stream.cz, kde také bude mít videoklip exkluzivní premiéru. „Snažili jsme se našim fanouškům připravit spíše intimní pohled do skutečné atmosféry natáčení než stylizované trailery bez duše," doplňuje Podruh.

zdroj: TZ, mp 

zavřít