INXS mají nového zpěváka. A Bono Vox to není

Vydáno 27.09.2011 | autor: redakce

Sázky uzavřeny. Novým zpěvákem INXS se stal Ciaran Gribbin. Hlas z demo nahrávky Tiny Summer patří právě jemu. Gribbin se objeví také na novém studiovém albu kapely. INXS vyráží s novým zpěvákem v listopadu na turné, objeví se i v Evropě. Například 11. prosince v Paříži a 12. prosince v belgickém Gentu.

INXS mají nového zpěváka. A Bono Vox to není INXS mají nového zpěváka. A Bono Vox to není

ciaran-gribbinCiaran Gribbin se potkal s Andrew Farrisem z INXS před dvěma lety na párty, kterou pořádal jejich společný známý. „Najednou jsem seděl na terase a zpíval Mystify s chlápkem, který ten song napsal...Neuvěřitelné.“

INXS oznámili jméno nového zpěváka jen nedlouho poté, co prostřednictvím svých webových stránek informovali o odchodu předchozího zpěváka JD Fortune. Fortune INXS opustil už podruhé, poprvé v roce 2009.

Gribbin je spoluautorem nového songu INXS, napsal jej společně s Farrissem. S kapelou pojede i následující turné po Jižní Americe, Evropě a Austrálii. To se uskuteční v listopadu a prosinci, bude čítat šest zastávek.

Připomeňme, že frontmanem INXS byl od vzniku kapely v roce 1977 Michael Hutchence. Ten zemřel v roce 1997.

Gribbin je jedním ze spoluautorů Madonnina hitu Celebration, také zpíval backvokály na albu Eyes Open od Snow Patrol. Dále spolupracoval například s Groove Armadou či Paulem McCartneym.

Oficiální prohlášení si můžete přečíst na webových stránkách INXS.

Tiny Summer si můžete poslechnout ZDE

Text: kofo 


gribin_hp

 

 

zavřít