CZECH ROCK BLOCK SE BLÍŽÍ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

K tradičním letním akcím patří festival CZECH ROCK BLOCK LIVE. Letos proběhne už podvanácté a znovu na dvou místech - v Plasech (6.8. od 14 hodin) a v Jihlavě (13.8. od 14 hodin).

CZECH ROCK BLOCK SE BLÍŽÍ CZECH ROCK BLOCK SE BLÍŽÍ

Festivalovou atmosféru doplní jedna z největších scén v ČR s monstrózní aparaturou a velkoplošnou projekcí (šířka 32 metrů, výška 12 metrů).

Novinkou je především přesun lokality obou festivalů. Z důvodu diváckého zájmu přistoupili pořadatelé ke zvětšení a přemístění místa konání akce. V Plasech se dějiště posune na vnější prostranství přírodního areálu (bude předsunuto před původní prostor) a o týden později se festival poprvé představí v Jihlavě (místo tradiční Polné) a to v areálu letního kina.

CRBL je koncipován tak, aby si během jedenáctihodinového maratónu přišli na své bez výjimky všichni návštěvníci a to nejen příznivci tvrdších žánrů, ale i širších rockových proudů.
Představí se 11 různorodých skupin a interpretů: Alkehol, Aneta Langerová, Arakain, Debustrol, Divokej Bill, Doga, Harlej, Komunální odpad, Törr, Zvlášňý škola a Katapult, který zde (na jediném festivalu v ČR) oslaví 30 let své existence.



Dopravu do Plas budou zajišťovat autobusové spoje a. s. Plzeňské městské dopravní podniky pod názvem „Nechte se svézt rockovou linkou“ (každý účastník linky obdrží zajímavý dárek). Veškeré informace o jednotlivých spojích a rezervacích jsou uvedeny na webu pořadatele. Součástí festivalu je též doprovodný program – např. horolezecká stěna, dětský koutek (mnoho her a dárků pro děti) a soutěže v rámci přestávek hudebních setů na hlavním pódiu. CRBL bude tradičně zakončen velkolepým ohňostrojem. Akce se koná za každého počasí.

www.czechrockblock.com
zavřít