Otec Amy Winehouse bude mít koncert, pomůže tím výzkumu rakoviny

Vydáno 07.10.2011 | autor: redakce

Otec Amy Winehouse uspořádá svůj první koncert od červencového úmrtí jeho slavné dcery. Dne 22. října zazpívá na charitativním zápasu v boxu v Londýně.

Otec Amy Winehouse bude mít koncert, pomůže tím výzkumu rakoviny Otec Amy Winehouse bude mít koncert, pomůže tím výzkumu rakoviny

mitch_winehouse
Mitch Winehouse se zrovna chystal zahrát svůj koncertní set v jazzovém klubu v New Yorku, když zjistil, že jeho milovaná dcera zemřela ve svém domě v londýnském Camdenu.

Nyní se chystá na pódium poprvé od té tragické události, aby poskytl rozptýlení na zápasu v boxu, jehož výtěžek půjde na výzkum rakoviny.

Winehouse také přislíbil, že honorář za své vystoupení předá Nadaci Amy Winehouse, která má pomáhat mládeži závislé na drogách a alkoholu. Tu založil ve spolupráci s britskou vládou, na její realizaci se aktivně podílel například politik britské Labour Party Keith Vaz. „S radostí pomůžu Mitchovi, jakkoliv bude v mých silách, aby jeho kampaň byla účinná a dostalo se těm nejvíce zranitelným náležitých prostředků," řekl poslanec britského parlamentu ještě v době, kdy byl nápad zatím pouze v plenkách.

ks 
zavřít