Prague Conspiracy mění zpěvačku, nově s nimi uslyšíme Anetu Galisovou

Vydáno 12.10.2011 | autor: redakce

Prague Conspiracy dnes ohlásila změnu na postu zpěvačky. Novou frontmankou je Aneta Galisová, kterou můžete znát z finále Československé Superstar nebo z jihočeské kapely Heband. Nahradila tak snědou krásku Marianu Wesley, která se rozhodla ukončit svou pěveckou kariéru a věnovat se především rodině.

Prague Conspiracy mění zpěvačku, nově s nimi uslyšíme Anetu Galisovou Prague Conspiracy mění zpěvačku, nově s nimi uslyšíme Anetu Galisovou

 prague conspiracy
„Po zjištění, že s námi dál Mariana nemůže pokračovat, byla Aneta první, kdo nás napadl. Její hlas, projev i povaha přesně sedí do našich představ o budoucnosti kapely," říká Jakub Siňor, kytarista Prague Conspiracy. „S ní to bude teprve rock'n'roll," těší se. O tom se mohou příznivci přesvědčit už 13. října v brněnském klubu Fléda.

Následovat bude podzimní turné kapely s názvem Mighty Tour. Kapela zároveň právě dokončuje videoklip k nové skladbě Silence a 17. prosince pokřtí EP v pražském Paláci Akropolis. Plnohodnotné CD pak vyjde na jaře příštího roku.

ks 
zavřít