Tata Bojs a Ležatá osmička tour už 25. října v Praze

Vydáno 16.10.2011 | autor: redakce

Tata Bojs vystoupí už 25. října v bývalé hale basketbalové Sparty (dnes Hala Letná) v Praze. Na koncertě se objeví také několik speciálních hostů, mezi nimi Sunflower Caravan či Vladimír 518. K aktuálnímu českému a slovenskému turné Ležatá osmička Tour přidali navíc dva další koncerty - 12. listopadu Kodaň, 24. listpoadu Dobříš.

Tata Bojs a Ležatá osmička tour už 25. října v Praze Tata Bojs a Ležatá osmička tour už 25. října v Praze

tb 2011_125. října vystoupí skupina Tata Bojs v bývalé basketbalové hale Sparty - dnes Hala Letná v Praze. Koncert je součástí aktuálního českého a slovenského koncertního turné nesoucí název  ∞ TOUR.

Pražský koncert počítá s neopakovatelnou hudební a vizuální show propracovanou do detailů, jak už bývá u Tata Bojs zvykem. Tentokrát se střípky nápadů rodily v hlavě autora scény Milana Caise téměř dva roky. Ten k tomu dodává :

„Občas mě strašně baví vrhnout spoustu energie a času něčemu, co vás úplně a zcela vysává, ale vy furt máte pocit, že je to z nějakýho důvodu důležitý. V perspektivním pohledu na planetu Zemi je to vlastně čiré bláznovství se upínat k jednomu datu a jednomu večeru, který se navíc v té stejné podobě už nikdy nezopakuje (i když moje jediný přání je opakování..). Takhle ale TB bláznili vždycky a zřejmě to tak zůstane. Ještě, že z toho aspoň bude záznam.

Jako speciální hosté v Praze vystoupí Clarinet Factory, Vladimir 518, Sunflower Caravan a Longital.

„Večer otevře krátce po 19h vynikající duo ze Slovenska - Longital,  pak je na podiu vystřídají v Praze už dobře známí Sunflower Caravan no a pak se děj vůle boží…Uprostřed našeho setu přivítáme na podiu dva milé hosty alba Ležatá osmička – Clarinet factory a Vladimira 518, se kterými zahrajeme ve světové premiéře písně Písmenková a Světová. Zajímavostí taky bude přítomnost neuvěřitelných tanečníků a tanečnic DekkaDancers, se kterými nespolupracujeme poprvé. Ještě bych chtěl dodat, že v rámci koncertu dojde konečně v Praze ke křtu Ležaté osmičky. Jakým způsobem to proběhne, nemůžu teď prozradit, ale standartní to nebude. No a o levitujících předmětech v sále už se raději rozpovídávat nebudu… „ – s úsměvem doplňuje ještě Milan Cais.

Do seznamu měst v rámci turné přibyla ještě další dvě, Kadaň 12. 11. a Dobříš 24. 11. 

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketstream za 350 korun.

 

Text: TZ, kofo

zavřít