RICHARD MÜLLER OHLAŠUJE ALBUM 44

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

První písní, kterou RICHARD MÜLLER představil ze svého chystaného alba 44 a zároveň i prvním singlem pro tuzemská a slovenská rádia, je duet s dcerou Emou Už to tak vyzerá.

RICHARD MÜLLER OHLAŠUJE ALBUM 44 RICHARD MÜLLER OHLAŠUJE ALBUM 44

Nové CD pocitově navazuje na desku 33, už možná jen tím, že po deseti letech Müller obnovil spolupráci s Henrichem Leškem, který se na albu podílí jako producent.

Stejně jako v případě předchozí desky Monogamný vzťah proběhlo nahrávání v New Yorku a s renomovanými hudebníky jakými jsou Omar Hakim (bicí), Hiram Bullock (kytary, ten kromě Stinga či Erika Claptona spolupracoval i s Monkey Business) nebo Will Lee (baskytara).

Ostatně s těmito pány muzikanty by měl Richard Müller odehrát i prosincový koncert (9.12.) v pražské T-Mobile Aréně. Album 44, které obsahuje 14 písní – výpovědí, vychází 6. září.

Müllera jste mohli o letních víkendech zažít na festivalovém turné České hrady.cz. Jeho poslední zastávkou je tento pátek 5.8. vystoupení pod hradem Švihov u Klatov. Slyšet ho můžete i z aktuálního CD Open Air, které je přílohou REPORTU 7-8/05, kam zpěvák zařadil skladbu Dočista.



www.muller.sk
zavřít