X-Core mají nové album, zpívá na něm člen Sepultury

Vydáno 25.10.2011 | autor: redakce

Metaloví X-Core vydali před několika dny svoji třetí řadovku Life and Stuff. Kapela se na albu může pochlubit hvězdnými hosty. Píseň I Love My Schizofrenia nazpíval Derrick Green ze Sepultury, produkce se ujal bývalý člen Helloween Roland Grapow. Na albu najdeme také skladbu Black Market's Soul, která je součástí soundtracku k filmu Lidice.

X-Core mají nové album, zpívá na něm člen Sepultury X-Core mají nové album, zpívá na něm člen Sepultury

x_coreSkupina X-Core právě vydala nové album s názvem Life and Stuff. Jejich již třetí řadový počin skrývá mnoho zajímavých hostů. Mezi ty hlavní patří Derrick Green (Sepultura), který zazpíval song I Love My Schizophrenia. Roland Grapow (ex Helloween, Masterplan) se zhostil produkce.

Neméně důležité je účinkování smyčcového orchestru. Deska se vyznačuje dvojí produkcí a to hudební a zpěvovou. O vokální část se postaral Aleš Hyvnar (Al Yaman, Cartonnage)

Deska je venku jen několik dní, dva její songy se ale dostaly na světlo světa dřívě jakožto singly. První je She´s Magnetic, která už vyhrála nejednu hitparádu v rádiích. Druhá pak píseň Black Market´s Soul, která je součástí soundtracku filmu Lidice.

X-Core & Derrick Green - I Love My Schizophrenia


Text: TZ, kofo 

zavřít