Prago Union pokřtí album V barvách rok a den po tom předchozím

Vydáno 27.10.2011 | autor: redakce

Mistři rýmů Prago Union pokřtí nové album V barvách přesně rok a den po úspěchu s deskou Dezorient Express. Stejně jako loni se i letošní křest odehraje v pražském Lucerna Music Baru. Dokáží Prago Union tenhle klub opět vyprodat? To se dozvíme už 16. listopadu.

Prago Union pokřtí album V barvách rok a den po tom předchozím Prago Union pokřtí album V barvách rok a den po tom předchozím

prago_v barvach topKruh se uzavírá. Jedna kapitola končí, aby předala štafetu další. Prago Union + Livě Band je dnes osvědčená kombinace, prověřená především narvanými kluby a nadšenými festivaly. Brněnská Fléda, festivaly jako Pohoda, Colours Of Ostrava, Hip Hop Kemp, Trutnov Open Air,  Mighty Sounds, Rock For Church(ill), Majálesy 2011, United Islands, Votvírák, Rock For People… Vrcholů a nezapomenutelných zážitků bylo překvapivě hodně. Ale někde to celé začalo.

Kouzlo se poprvé vyzkoušelo 16. listopadu 2010 v pražském Lucerna Music Baru. Výsledkem bylo 1.300 platících, křičících, potících, krájenou atmosféru vytvářejících fandů a dalších 500, na které se dostalo až při narychlo přidaném koncertu číslo dva o 2 dny později.

Rok a den poté se ta samá parta Prago Union + Livě Band už jako zkušený, sehraný a sešlapaný ansábl vrací na místo činu do Lucerna Music Baru. V mnohem lepší formě, než kdy dřív a s novou deskou V barvách, kterou tady s vámi pokřtí. Symbolicky tak uzavře kapitolu neuvěřitelné jízdy Dezorient Expressu za těch posledních 365 dní.

Prago Union - Vybarvená (album V barvách)
 

Text: TZ, kofo, foto: archiv kapely

zavřít