Za obnovením Stone Roses stojí fotbalista David Beckham

Vydáno 07.11.2011 | autor: redakce

Za obnovení The Stone Roses můžeme poděkovat Davidu Beckhamovi. Alespoň to tvrdí anonymní zdroj britského The Sun. Fotbalista se měl snažit basákovi Manimu a frontmanovi Ianu Brownovi několikrát promluvit do duše a přemlouvat je k obnovení kapely. To se nakonec povedlo. The Stone Roses oznámili během říjnové tiskovky comebackové koncerty.

Za obnovením Stone Roses stojí fotbalista David Beckham Za obnovením Stone Roses stojí fotbalista David Beckham

stone_rosesAnonymní zdroj deníku The Sun prozradil: “David byl vždy velký fanoušek The Stone Roses. Musíte si uvědomit, že v dobách největší slávy téhle kapely David zrovna vyrůstal v Manchesteru. Bylo nemožné žít v tomhle měste a nebýt jejich fanda."

Zdroj ještě dodal: “David zaslechl zvěsti o vřelejších vztazích mezi Ianem a kytaristou Johny Squirem a chtěl tomu ještě pomoci. Jednoduše řekl Manimu, že se zase musejí dát dohromady. Řekl, že je klidně schopný obejít všechny členy Stone Roses a přemlouvat je.  David byl mezi prvními, kteří věděli, co se bude dít."

Kapela minulý měsíc svolala tiskovou konferenci, na které oznámila návrat na pódia. V plánu jsou zatím tři koncerty v jejich rodném Manchesteru, jež byly během chvíle vyprodané. The Stone Roses by mohli také oznámit účast na některých festivalech a velké halové turné, zatím jde však jen o dohady.



Text: kofo, foto: NME


stone_roses_hp
 

 

zavřít