Tvzex ze Sunshine se Super Tuzex Bros. obarví Roxy na černo

Vydáno 11.11.2011 | autor: redakce

Super Tuzex Bros. se nebojí výzev, a tak na svůj první samostatný koncert zvou své uctívače do pražské Roxy. 14. listopadu jim ji pomůžou zbořit benešovští The Linings, to vše zdarma v rámci Free Mondays.

Tvzex ze Sunshine se Super Tuzex Bros. obarví Roxy na černo Tvzex ze Sunshine se Super Tuzex Bros. obarví Roxy na černo

img_6036Super Tuzex Bros. pro návštěvníky Roxy plánují rozpoutat peklo na Zemi, spřádání ďábelských sítí je v plném proudu i přes dočasnou indispozici frontmana Tvzexe. “Chystáme se bledou Roxy vymalovat na černo a pak se vrhneme na nahravání desky,” říká Tvzex, jinak také basák kapely Sunshine.

STB
za sebou mají zatím jediný pražský koncert, který proběhl v rámci divokých narozeninových oslav Bandzone.cz. Nyní konečně vyslyšeli tajné touhy svých nadšených davů a hodlají je ukojit.

Nebojme se Super Tuzex Bros. nazvat superskupinou, jelikož je vedlejším projektem členů jiných kapel. Krom Tvzexe v ní kytarista Jakub počítá do tří v Lus3, basák Tomáš sem tam zalétne na koncert s Fly Fly Fly nebo Landmine spring a bubeník Matyáš láme paličky v Mandrage.

Tvzex STB založil již v roce 2008, poté co rozpustil Scissorhands a začal hrát se Sunshine. Název projektu použil také pro desku Scissorhands, která ale vyšla až po rozpadu kapely. “Super Tuzex Bros. byl nejdříve název mého projektu, až pak jsem se rozhodl jej použít i jako název posmrtné desky Scissorhands. Měl záměrně odkazovat na Super Tuzex Bros, vysvětluje Tvzex.“Je to v podstatě můj sólový projekt, ale jak už název napovídá, figuruje v něm několik mých brothers,” dodává Tvzex na závěr.

Jako předkapela se představí benešovská “svatá trojice” The Linings. Formace vznikla 2009 a od té doby vydala dvě EP, to druhé s názvem Will You Dance With Me s producentskou podporou Martina Destroyera z The Prostitutes. Svoji electro – punkovou masáž poskytují Pražanům několikrát do roka a aby toho nebylo málo, služby svého masážního salónu poskytují take spřáteleným kapelám a hudebním projektům jako třeba Sunshine, 100%, Bounce!Bounce! nebo Toyen.



text: map, foto: archiv kapely 
zavřít