New Order představí na albu The Lost Sirens osm dosud neslyšených písní

Vydáno 11.11.2011 | autor: redakce

V létě tohoto roku vydali legendární New Order kompilaci TOTAL: From Joy Division To New Order. Jak už název napovídá, šlo o výběr toho nejlepšího z dob slávy kapely Joy Division i pokračovatelů New Order. V tomto roce nás New Order stihnou potěšit také úplně novými nahrávkami. V polovině prosince totiž vyjde album The Lost Sirens. 

New Order představí na albu The Lost Sirens osm dosud neslyšených písní New Order představí na albu The Lost Sirens osm dosud neslyšených písní


neworder_audioVýběrová kompilace TOTAL: From Joy Division To New Order obsahuje ty nejlepší tracky z dob obou kapel - New Order i Joy Divison. Na výběrovce převažují hity New Order, od Joy Division nechybí "hymny" jako Love Will Tear Us Appart nebo She's Lost Control

Na konec tohoto roku si New Order přichystali velké překvapení. V polovině prosince se totiž chystají vydat na minialbu The Lost Sirens hned osm zbrusu nových tracků. Ty byly nahrány už v době příprav jejich zatím posledního řadového alba Waiting For The Sirens Call.

The Lost Sirens bylo nahráno v letech 2003-2004 ve složení Bernard Sumner, Peter Hook, Stephen Morris a Philip Cunningham.


New Order - Hellbent

 

Text: TZ, kofo 
zavřít