Pete Doherty: „šplouchá mu na maják“? Straší ho duch Amy Winehouse!

Vydáno 15.11.2011 | autor: redakce

Dohertyho prý pronásleduje duch zemřelé zpěvačky Amy Winehouse. Britský muzikant je natolik vystrašený, že dokonce odletěl do Paříže.

Pete Doherty: „šplouchá mu na maják“? Straší ho duch Amy Winehouse! Pete Doherty: „šplouchá mu na maják“? Straší ho duch Amy Winehouse!

doherty_1Zprávu přinesl bulvární plátek The Sun, takže je potřeba brát celou „kauzu" s rezervou, nicméně Pete má za sebou slušnou drogovou minulost a možná že má šestý smysl a opravdu vidí „mrtvé lidi".

Informace pochází od zdroje blízkého kapele Libertines, která kvůli Dohertyho zálibě v kokainu na čas přerušila svoji činnost.

Je natvrdo přesvěčený, že viděl jejího ducha. Hodně lidí si asi bude myslet, že je to důsledek užívání drog, ale on tvrdí, že je čistej," citoval deník osobu, která si nepřála být jmenována.

Pete kvůli duchům dokonce opustil Londýn a nabírá síly ve francouzské hlavní metropoli. V Paříži totiž strávil nějaký čas během natáčení filmu s Charlotte Gainsbourg, kde si zahrál básníka a spisovatel Alfreda de Musseta.



mp
zavřít