NOVEMBER 2ND V HVĚZDNÉ KONSTELACI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

NOVEMBER 2nd připravili na konec září druhou studiovku, k jejíž realizaci si přizvali ne ledajaká jména z hájemství nahrávací alchymie. (Zpěvačku Sašu fotil náš spolupracovník Gonzo).

NOVEMBER 2ND V HVĚZDNÉ KONSTELACI NOVEMBER 2ND V HVĚZDNÉ KONSTELACI

Pod (dosud pracovním) názvem Little Miss Behavin´ & The Troublemakers přibude NOVEMBER 2nd koncem září druhý zářez v diskografii. Očekávané album, které by se mělo dle všech atributů pohybovat v centru zájmu na tuzemské scéně, zdobí respektovaná jména z teritoria studiového nahrávání.

Finální mix a mastering totiž v Los Angeles piluje sám David Bianco - velezkušený americký producent, držitel Grammy, který se může pochlubit spoluprací např. s Mickem Jaggerem, Robbiem Williamsem nebo s Carlosem Santanou! Neméně inspirativní troškou do mlýna přispěl k celkovému efektu i newyorský producent Steve Walsh.

Část nahrávek vznikala i ve studiu Davida Kollera, který v minulosti s Biankem rovněž spolupracoval, zajímavé je i hostující jméno zpěváka a kytaristy Bradleyho Strattona. Ten je znám z aktivit v souborech Snake Eaters či Circus Praha.

www.november2nd.net
zavřít