R.E.M.: Vrátíme se, až nám dojdou prachy

Vydáno 18.11.2011 | autor: redakce

Upřímnost nade vše, tím se řídí Michael Stipe. V nedávném rozhovoru prohlásil, že R.E.M. se vrátí jen tehdy, pokud některý z členů bude potřebovat další peníze. V polovině září oznámili konec po 31 letech na hudební scéně.

R.E.M.: Vrátíme se, až nám dojdou prachy R.E.M.: Vrátíme se, až nám dojdou prachy

rem_vid2R.E.M. se v září po patnácti vydaných albech rozloučili s hudební scénou. Michael Stipe teď prohlásil, že žádné comebackové album ani turné rozhodně nemají v plánu.

"Nikdy neříkej nikdy, ale nic podobného opravdu nechystáme. Pokud ano, určitě vám řekneme pravé důvody takového rozhodnutí. Stane se tak nejspíš pouze tehdy, pokud jeden z nás bude opravdu potřebovat další peníze,"
dodal frontman pro CNN.

Stipe ještě pokračoval: "Nemyslím, že reunion nastane. Hodně se nám ulevilo, když jsme oznámili, že končíme. Navzájem se máme pořád hodně rádi, jsme hrdí na to, co se nám podařilo udělat. Teď už je konec."

"Nejde o nepřátelsví, nejsou za tím ani žádné prapodivné okolnosti… pořád se milujeme a respektujeme," vyvrací zpěvák různé spekulace. "Jednoduše jsme dosáhli bodu, kdy jsme si uvědomili, že už nemá smysl dál pokračovat a udělali jsme nejdůležitější rozhodnutí za dobu našeho 31letého fungování na hudební scéně."

Docela sympatické prohlášení po aktuální vlně comebacků a tiskovek, kde se na sebe členové kapel skoro nepodívají. Co si budeme povídat, vidina peněz je pro ně hlavním důvodem. Jen se to narozdíl od R.E.M. bojí veřejně přiznat.



Text: kofo


rem_hp_2000

 

zavřít