Zimní Masters Of Rock už v sobotu s Gamma Ray a Morbid Angel

Vydáno 21.11.2011 | autor: redakce

Zimní pokračování Masters Of Rock natřískalo do jednodenního programu Gamma Ray a jejich hosta Michaela Kiske, Amon Amarth, Morbid Angel i Coroner. Velký zájem donutil pořadatele ke změně místa, festival proběhne na zlínském Zimním stadionu Luďka Čajky.

Zimní Masters Of Rock už v sobotu s Gamma Ray a Morbid Angel Zimní Masters Of Rock už v sobotu s Gamma Ray a Morbid Angel

gamma-rayVrátí se k nám Gamma Ray a nepůjde o obyčejný návrat. Pro Zimní Masters Of Rock si přichystali úplně novou, speciální show s exkluzivním hostem Michaelem Kiskem (ex Helloween). Nazvali ji  Skeletons and Majesties. 

Kapela k tomuto unikátnímu koncertu říká: "Když jsme procházeli všechna naše dosud vydaná alba, zjistili jsme, že je zde spousta písní, které jsme na koncertech skoro vůbec nikdy nehráli. Proto jsme se rozhodli připravit úplně nový playlist, oživit některé z těchto songů a zahrát je v naší současné kondici. Ale to není všechno! Jak si tak občas jamujeme s akustickými kytarami, zjistili jsme, že je to docela dobrá legrace a některé naše písničky jsou jako stvořené pro "unplugged" verzi. Takže tato naše speciální show bude obsahovat jak známé, tak méně známé songy hrané naplno (Skeletons) a takový náš best of výběr slavných hitů, které zahrajeme jinak (nazýváme je Majesties)..., a pozor, pozvali jsme i super speciálního hosta! Spolu s námi si zahraje a zazpívá také Michael Kiske!"

Prvoligový deathmetalový bengál a zbrusu novou desku Surtur Rising představí švédská kapela Amon Amarth. Spolu s nimi křižují starý kontinent řečtí symphonic-death metaloví Septicflesh s novým orchestrálním dílem The Great Mass. Na své si přijdou také příznivci starého dobrého hard rocku, zahrají i němečtí Kingdom Come. Skupina okolo zpěváka Lennyho Wolfa, nahrazuje kapelu Symfonia, která musela své účinkování zrušit kvůli hospitalizaci lídra kapely Timo Tolkkiho.

Na místo odpadnuvších Testament přijedou thrashmetaloví Švýcaři Coroner. Neméně očekávanou událostí bude i koncert americké deathmetalové legendy Morbid Angel, která taky přijíždí představit nové album Illud Divinum Insanus. S nimi cestují francouzští techno-death-grind šílenci Benighted a kapela Nervecell z Dubaje představující novinku Psychogenocide. Program zaplnili ještě Švédové Blowsight, kteří mají na kontě aktuální Dystophia Lane.

Program Zimního Masters Of Rock 2011

12:30               otevření haly
13:30 - 14:00  Benighted
14:15 - 14:45  Nervecell
15:00 - 15:40  Septicflesh
15:55 - 16:45  Blowsight
17:05 - 18:05  Kingdom Come
18:35 - 19:45  Coroner
20:15 - 21:25  Morbid Angel
21:55 - 23:10  Amon Amarth
23:40 - 01:00 Gamma Ray + Michael Kiske




 Text: TZ, kofo
zavřít