Letošní poslední pražský koncert chystá Kamil Střihavka na toto úterý

Vydáno 25.11.2011 | autor: redakce

Kamil Střihavka zakončí koncertní sezónu v pražském Retro Music Hall. Rockový "Ježíš" představí s kapelou Leaders! 29. listopadu jak kousky z nového alba 365, tak svoje nejznámější pecky jako Země vzdálená, Když se snáší déšť a Černá růže.

Letošní poslední pražský koncert chystá Kamil Střihavka na toto úterý Letošní poslední pražský koncert chystá Kamil Střihavka na toto úterý

Kamil_Strihavka_007Kamil Střihavka je známý z projektů BSP, No Guitars!, Woo-Doo a taky současných Leaders!. S těmi koncertuje už pět let. S nimi taky natočil a vydal sólové autorské album s názvem 365.

S Leaders! tímto vystoupením zakončí svou letošní úspěšnou sezónu. „Zahrajeme všechny zásadní fláky a představíme i nějakou tu novinku, včetně našeho nového člena, baskytaristy Adama Stivína,“ nechal se slyšet český rockový Ježíš, který v současnosti opět ztvárňuje svou životní roli v legendární rockové opeře Jesus Christ Superstar v Hudebním divadle Karlín. Dále účinkuje v muzikálu Johanka z Arku a Robin Hood.

Před dvěma lety Střihavka vydal dvoudiskovou kompilaci – Kamil Střihavka Best Of 20 let na scéně, mapující všechny hudební projekty, kterými za uplynulých dvacet let prošel. Nechybí žádný z hitů, jakými jsou Země vzdálená, Černá růže, Kovboj z Teplic,Woo-Do,  Když se snáší déšť a další.




 Text: TZ, kofo

zavřít