Liam Gallagher: S Beady Eye možná zahrajeme songy Oasis

Vydáno 26.11.2011 | autor: redakce

Liam Gallagher říká, že má stejné právo hrát songy Oasis jako jeho starší brácha Noel. Naznačil, že by s Beady Eye mohli příští rok nějaké zahrát. Nevadí mu ani, že většinu písní jejich bývalé kapely napsal právě Noel. Gallagherové jsou opět v soudním sporu, teď žaluje Noel Liama.

Liam Gallagher: S Beady Eye možná zahrajeme songy Oasis Liam Gallagher: S Beady Eye možná zahrajeme songy Oasis

article-2064154-061bb962000005dc-42_468x503Mladší z Gallagherů se přitom ještě nedávno dušoval, že po věcech od Oasis s jeho kapelou Beady Eye nikdy nesáhne. Na tom by přitom nebylo nic divného, když společně s ním v kapele hraje i několik dalších bývalých členů Oasis

Noel Gallagher, který na koncertech propaguje úspěšný sólový debut Noel Gallagher's High Flying Birds s tím naopak problém nemá a koncerty doplňuje právě repertoárem Oasis.

V jednom rozhovoru Liam nedávno prohlásil: "S příštím turné a další deskou možná zahrajeme pár songů Oasis - kdoví. Myslím si ale, že jsme dost dobří i bez nich. Netoužím po tom je znova hrát, abych byl upřímný, naposlouchal jsem se jich dost. Ale jak říkám, možná příští rok pár zahrajeme."

Liam taky říká, že má stejné právo hrát songy Oasis, jako jeho bratr. Nemá ani problém s tím, že Noel většinu z nich napsal.

Bráchové jsou momentálně opět v soudním sporu. Liam odstartoval první kolo už v létě kvůli tomu, že Noel označil za důvod jejich zrušeného koncertu na V Festivalu Liamovu kocovinu. Později se Noel bratrovi za svoje výroky omluvil, pravým důvodem bylo totiž Liamovo onemocnění. Noel teď žaluje Liama kvůli jeho nezodpovědnému chování během fungování Oasis, v letech 1994 až 2005 kvůli němu museli zrušit prý nejmíň 12 koncertů. Taky zmiňuje násilnické zprávy, které Liam nechával na záznamníku Noelovy ženy. Bratr ho prý v šatně taky jednou praštil kytarou.



Text: kofo 

 

zavřít