Elvis Presley má prý ve Švédsku dceru, ta teď chce miliony dolarů

Vydáno 30.11.2011 | autor: redakce

Lisa Johansen už dvacet let urputně tvrdí, že je utajenou dcerou krále rock'n'rollu. Elvis Presley zemřel v roce 1977, jeho manželka se poté měla vypravit do Evropy, kde dceru ukryla pro její bezpečí. Test DNA Švédka odmítla, to jí ale nebrání soudit se o neuvěřitelných 130 milionů dolarů.

Elvis Presley má prý ve Švédsku dceru, ta teď chce miliony dolarů Elvis Presley má prý ve Švédsku dceru, ta teď chce miliony dolarů

elvis_presley2Lisa Johansen o sobě dala vědět v roce 1988 kontroverzní publikací  I, Lisa Marie: The True Story of Elvis Presley's Real Daughter (Já, Lisa Marie: Pravdivý příběh pravé dcery Elvise Presleyho). V knize se píše o zpěvákově smrti v roce 1977. Poté prý jeho manželka Priscilla Presley odjela do Skandinávie a tady zařídila svojí dceři novou identitu, bála se o její bezpečí.

Švédka si suverénně nárokuje dědictví Presleyho, test DNA přitom absolvovat nechce. Tím si zavařila u vydavatele knihy, protože mu zkazila kšefty.

Švédka si stojí za tvrzením, že jí Lisa Marie Presley ukradla identitu a žádá odškodné ve výši 130 milionů dolarů. Ty mají zahojit její čest a citovou újmu. 

Soud začne příští rok, asi všichni tušíme, jak dopadne. Každopádně si Johansen tímhle krokem zajistila slušnou mediální pozornost.

 

Text: kofo 

zavřít