Arakain a Lucie Bílá opět spolu, alespoň na pár koncertů

Vydáno 19.12.2011 | autor: PR

Lucie Bílá, Arakain, 30 let existence, 30 skladeb, 3 hodinový koncert – tak budou ve zkratce vypadat oslavy Arakainu, které odstartují v březnu.

Arakain a Lucie Bílá opět spolu, alespoň na pár koncertů Arakain a Lucie Bílá opět spolu, alespoň na pár koncertů

arakain_lucie_bila 1Lucie Bílá a Arakain U příležitosti oslav svého 30. výročí oslovil Arakain s nabídkou účasti na turné Lucii Bílou. Zpěvačka už v minulosti vystoupila na výročních koncertech kapely, vždy se však jednalo o jeden koncert z celého turné. 

Lucie Bílá je v českém showbyznysu velkou osobností. Málokdo by dnes odhadoval, že vyrostla z rockových kořenů, kdy jsme strávili společně několik dobrodružných let a rádi na to vzpomínáme," říká kytarista kytarista Jiří Urban


Zůstáváme i po letech neustále v kontaktu, a když se setkáme, je najednou vše jako za starých časů. Lucka i ve svém nabitém programu opět nadšeně přijala naše pozvání ke koncertování a my se nesmírně těšíme, neboť spojení jejího hlasu s rockovým tělesem jistě slibuje atraktivní zážitek pro fanoušky napříč oběma našimi žánry," dodává k účasti Lucie Bílé spoluzakladatel Arakainu, kytarista Jiří Urban.

Dalšími hosty turné budou Gabriela Gunčíková, Bára Basiková, Kamil Střihavka, Radek Zíka, Vláďa Šafránek, Vlasta Horváth nebo David Spilka.

Turné:
9.3. Polná (Jihlava), KD Zámek
10.3. Chyšky (Milevsko), KD
16.3. Plzeň, KD Šeříkovka
17.3. Zbiroh, Sokolovna
22.3. Brno, KD Semilasso
23.3. Prostějov, Společenský dům
31.3. Pardubice, Ideon
7.4. Smržovka, Parkhotel
8.4. Březolupy, Sportovní hala
13.4. Ostrava, GARAGE
14.4. Kardašova Řečice, KD
21.4. Strakonice, Sokolovna
27.4. Klatovy, KD Družba
28.4. Kladno, KD Sítná



zdroj: TZ, mp

zavřít