MONKEY BUSINESS BUDOU LOSOVAT

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Jak jsme už informovali, MONKEY BUSINESS tuto sobotu 17.12. završí úspěšný rok vystoupením v pražské Lucerně. Současně vylosují výherce své Egotomboly.

MONKEY BUSINESS BUDOU LOSOVAT MONKEY BUSINESS BUDOU LOSOVAT

Předvánoční koncerty ve velkém sále Lucerny se staly již tradičním vyvrcholením koncertní činnosti Monkey Business. Program letošního koncertu se opírá především o repertoár z červnového alba Kiss Me On My Ego, zazní i staré osvědčené hity a jak už to u koncertů kapely bývá, můžeme očekávat mnohá překvapení.

Jedním z nich bude i losování výherců Egotomboly. Neutuchající humor spolu s vyvinutým smyslem pro hry a soutěživost totiž přivedl tento populární soubor k vypsání zajímavé soutěže pro spotřebitele jejich hudby. V každém CD Kiss Me On My Ego je vložena tzv. EgoKarta a na každém z koncertů od května do listopadu 2005 byl k dispozici důležitý EgoBox sbírající ony vyplněné EgoKarty. Vylosování výherců 1. a 2. ceny proběhne během večera.



EGOTOMBOLA - VÝHRY

1. cena:
1 vylosovaný výherce získá privilegium uvítat MBs na svém soukromém koncertě* na jím určeném místě kdekoli na území České republiky (výhra je nepřenosná; výherce nesmí na tento koncert vybírat od případných dalších návštěvníků žádné vstupné ani jinak na této akci komerčně profitovat; prostory či pozemek, na němž se koncert uskuteční zajistí výherce**; aparaturu *** a dopravu zajistí MBs; termín koncertu určí MBs spolu s tourmanažerem skupiny).

2. cena:
3 vylosovaní výherci se budou podílet coby speciální hosté (zpěváci či instrumentalisté) na natáčení příštího alba MBs (výhra je nepřenosná; účinkování nebude nijak honorováno; termín a místo natáčení určí MBs).

3. cena:
200 vylosovaných získá volný vstup na libovolný koncert MBs (nárok je třeba uplatnit nejpozději do 31.3.2006).

* Narozeninovém mejdanu, svatbě, maturáku, křtinách, atd.
** Může s jednat třeba i o zahradní altánek, terasu rodinného domku či obývací pokoj
*** Aparatura a nástroje budou voleny s ohledem na lokalitu. Např. u panelákového bytu se dá předpokládat komornější performance


foto Tomáš Martinek
zavřít