MDNA bude název nové desky, prozradila Madonna

Vydáno 12.01.2012 | autor: redakce

Madonna po čtyřech letech od desky Hard Candy chystá své 12. studiové album. Veřejnosti nyní prozradila, že se novinka bude jmenovat MDNA.

MDNA bude název nové desky, prozradila Madonna MDNA bude název nové desky, prozradila Madonna


madonna2012Madonna za název chystané desky okamžitě sklidila ostrou kritiku od protidrogových organizací. Přesto, že jde o zkratku jejího uměleckého jména, připomíná název také zkratku MDMA, která označuje základní složku taneční drogy Extáze. Madonna se k tomuto faktu zatím nevyjádřila.

Jakým směrem se bude deska ubírat, může prozradit první singl s názvem Give Me All Your Love, na kterém Madonna spolupracovala s kolegyněmi Nicki Minaj a M.I.A. Singl měl světlo světa spatřit až v těchto dnech, demo však uniklo na internet už v listopadu loňského roku.

Minulý týden byl zatčen muž pravděpodobně zodpovědný za únik Madonniny nahrávky. Policie ho dopadla ve městě Zaragoza v severním Španělsku a jeho totožnost stále tají. Prozradila pouze jeho iniciály, které jsou JMR. Muž byl obžalovám a prozatím propuštěn.

Právníci zpěvačky, která byla ze ztráty nahrávky velmi rozrušena, vystopovali zásilku až do Španělska. Podle agentury Reuters policie uvedla, že nahrávku našla uvnitř podezřelého zavazadla. Madonna oficiálně vypustí nahrávku do éteru poslední týden v lednu, krátce předtím, než vystoupí v poločase Super Bowl XLVI.



Popová královna vydává desku po čtyřech letech, kdy už fanoušci pomalu přestávali doufat. Zpěvačka se totiž věnovala úplně jiným aktivitám, než je zpěv. Navrhla módní kolekci pro svoji novou značku Truth or Dare by Madonna, která se má na trhu objevit letos a je určena pro ženy od 27 do 50 let. Bude prý vyjádřením dvojí tváře popové hvězdy: mocné ikony a ženské krásy zároveň. Sbírka má zahrnovat obuv, kabelky, parfémy a módní doplňky.

Své sítě rozhodila Madonna také ve filmovém průmyslu a usedla již podruhé do režisérského křesla. Tentokrát zpracovala lovestory britské monarchie. Film W.E. se zabývá známým příběhem "zakázané" lásky krále Edwarda VIII. a jeho milenky Wallis Simpson. 



text: map, foto: archiv 


kopie - madonna2012

 

 

zavřít