Blink-182 neusnuli na vavřínech, připravují novou desku

Vydáno 25.01.2012 | autor: redakce

Aktuální řadovka Neighborhoods vyšla teprve před pár měsíci, ale Blink-182 už pomalu shromažďují materiál na nové album.

Blink-182 neusnuli na vavřínech, připravují novou desku Blink-182 neusnuli na vavřínech, připravují novou desku

blink_new1Blink-182 mají momentálně klid a nabírají síly na letní turné, v jehož rámci zavítají i do České republiky. Tuzemská premiéra proběhne 29. června na Prague City Festivalu.

Fázi klidu řeší každý ze členů po svém. Zpěvák a kytarista Tom DeLonge vyjel na koncertní šňůru se svojí „bokovkou" Angels And Airwaves, zatímco basák Mark Hoppus začal skládat písničky pro novou desku.

V podstatě jsme si dali pauzu, Tom si teď dělá svoje věci a já píšu písničky," řekl pro Kerrang! Mark Hoppus. A pro kohože jsou ty nové skladby určené? „Nepochybně půjde o songy pro Blink-182, nemám momentálně zájem spolupracovat s někým jiným," dodal Mark s tím, že jde zatím o hrubé náčrty, které budou pravděpodobně k nerozeznání od finální verze.

Zatím se nezdá příliš pravděpodobné, že by se Blink-182 zavřeli ještě letos do studia a začali točit nové album, protože je v létě čeká turné. Hoppus ale velmi důrazně naznačil, že Neighborhoods nebude posledním zářezem v diskografii Blink-182.



mp

blink_hp
zavřít