S PINK FLOYD UŽ HRÁT NECHCI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Zpěvák a kytarista DAVID GILMOUR odmítá zprávy o tom, že se PINK FLOYD chystají znovu sjednotit na světovém turné a tvrdí, že dny legendární kapely jsou definitivně sečteny.

S PINK FLOYD UŽ HRÁT NECHCI S PINK FLOYD UŽ HRÁT NECHCI

Gilmour sám za sebe tvrdí, že se skupinou již nikdy nevystoupí a hodlá se věnovat pouze své sólové kariéře. Dodává však, že jeho rozhodnutí není způsobeno jeho rozporem s basistou a zakladatelem kapely ROGEREM WATERSEM.



V rozhovoru pro italský list LA REPPUBLICA Gilmour prohlásil: „Skupina? Už je konec. Sešli jsme se pro dobrou věc (charitativní akce Live 8), ale nedopadlo to dobře a není čeho litovat. Myslím, že toho už bylo dost. Je mi 60 let. Už nechci pracovat. Byla to důležitá součást mého života, ale už je to pryč. To, co se stalo s Rogerem, s tím nemá co dělat, ani bez toho už bych se k Pink Floyd nevracel. Jsem spokojený tak, jak jsem. Hrát s Pink Floyd by pro mne dnes bylo příliš velké sousto. S kapelou je všechno ve velkém, je v tom obrovské očekávání a velký tlak. Chtěli po nás smlouvu na sto koncertů. Bylo to fantastické, ale už nechci.“

Ukončil tak spekulace, které se začaly množit právě po jednorázovém vystoupení Pink Floyd na loňské benefici Live 8.



www.pinkfloyd.com
zavřít