Na Rock For People dorazí dubstepový king Skrillex, v závěsu za ním Example nebo Pete Doherty

Vydáno 07.02.2012 | autor: redakce

Festival Rock For People letos vsadil na to, co hýbe světem - dubstep. Jednou z hlavních hvězd letošního ročníku tak bude dubstepový mág Skrillex. Na své si přijdou také fanoušci Exampla nebo britského rebela Peta Dohertyho.

Na Rock For People dorazí dubstepový king Skrillex, v závěsu za ním Example nebo Pete Doherty Na Rock For People dorazí dubstepový king Skrillex, v závěsu za ním Example nebo Pete Doherty


skrillex-260828Čtyřiadvacetiletý producent Skrillex vystoupí v Čechách vůbec poprvé. Ačkoliv je v současné době mnohým trnem v oku, velké zásluhy mu upřít nelze. Rodák z Los Angeles má na svém kontě spolupráci s mnoha zvučnými jmény napříč hudebními žánry. Jeho remixy se tak může chlubit nejenom Katy Perry či Black Eyed Peas, ale i nu-metaloví Korn nebo naposledy The Doors, s jejichž členy zpracoval track Break'n A Sweat.

Už za 20 dní vystoupí v pražském Lucerna Music Baru hvězda britské electro-popové scény Example. Koncert už je delší dobu beznadějně vyprodán. Ti, na které se nedostalo, však nemusí věšet hlavu - Example se k nám letos ještě jednou vrátí a to pod širé nebe na Rock For People.

Zda se Petovi Dohertymu podaří prokousat přes všechny letištní kontroly bez zatčení, je zatím ve hvězdách. Nicméně už teď je známo, že se má stát platnou posilou programu Rock For People. Talentovaný textař a muzikant dorazí bez doprovodu The Libertines nebo Babyshambles, nicméně přiveze krom posledního alba Grace/Wastelands z roku 2009 i několik nových písní, o které se hodlá podělit s českým publikem.

Pořadatelé Rock For People dáe slibují účast britských Two Door Cinema Club, ale tím line-up samozřejmě zdaleka nekončí, další jména budou přibývat.



text: map, foto: archiv
zavřít