ŽEBŘÍK ZAHÁJÍ DAN BÁRTA

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Blížící se vyhlášení cen ŽEBŘÍK 2005 KIT KAT MUSIC AWARDS (pátek 10.3. v DK Inwest Plzeň), bude zahájeno ve 20 hod. koncertem Dana Bárty & Illustratosphere. Na hlavní scéně se představí i Clou, Monkey Business, The Nihilists nebo Aneta Langerová.

ŽEBŘÍK ZAHÁJÍ DAN BÁRTA ŽEBŘÍK ZAHÁJÍ DAN BÁRTA

Mezi jednotlivými koncerty bude uděleno celkem 30 cen v deseti kategoriích podle výsledků čtenářské ankety časopisu REPORT a webu iREPORT.cz. V anketě bylo možné hlasovat do 28. února a její vítězové obdrží tradiční sošky „Tančící R“ výtvarníka Václava Česáka.



Na hlavní pódiu se také odehraje křest prvního DVD Michala Pavlíčka Story 1982-2006, které je exkluzivní přílohou březnového REPORTU, soutěž s Anetou Langerovou o nový iPod či originální taneční vystoupení – to vše pod moderátorskou taktovkou režiséra Zdeňka Suchého.

Druhá Nescafé stage bude ve znamení hiphopu. Vystoupí zde formace Prago Union, která představí svůj výtečný debut H.D.P., dále rapper Kunny + DJ Omar se svým novým repertoárem, brněnské trio Disgrafix rovněž s novými skladbami a program zakončí svým party setem oblíbený DJ Wich.

Po pětihodinové show v DK Inwest bude následovat after party s hvězdami Žebříku v režii DJe Macea v nedalekém klubu House Of Blues.

Kompletní výsledky ankety včetně zahraniční části zveřejní REPORT ve svém dubnovém vydání.

Poslední vstupenky za 249 Kč jsou v prodeji v sítích Ticketportal a Ticketpro, objednat si je můžete i na mailu predplatne@ireport.cz nebo tel. 377 431 105. Na místě bude k dispozici limitovaná edice lístků za 299 Kč.

Levné ubytování v Plzni si můžete zajistit zde:
component.php?cocode=article&arid=2252

zavřít