Marina & The Diamonds míří do Prahy, budou hosty Coldplay

Vydáno 07.03.2012 | autor: redakce

16. září zavítají do Prahy Coldplay a ukojí tak touhu nedočkavých fanoušků. Mnohým z nich se splní i další hudební přání - v roli hosta si totiž budou moct vychutnat projekt Marina & The Diamonds.

Marina & The Diamonds míří do Prahy, budou hosty Coldplay Marina & The Diamonds míří do Prahy, budou hosty Coldplay


marina-and-the-diamondsSkupina Coldplay zvěřejnila podrobnosti o letošní evropské šňůře. Turné startuje 18.5. v Portu na slavném stadionu Dragao a končí 22.9. v Hannoveru. Kapela si pozvala několik hostů, předskakovat jí budou například Marina & the Diamonds nebo švédská zpěvačka Robyn.

Na vybraných koncertech je doplní skupina Ash, zpěvák Frank Ocean (nedávno zviditelněný anketou BBC Sound Of 2012) či vokalistka Rita Ora, která momentálně sklízí úspěch se singlem Hot Right Now, který nazpívala pro Dje Freshe. Kompletní seznam jednotlivých vystoupení následuje. V Praze, kde budou Coldplay hrát 16.9., je doplní Marina & the Diamonds a Frank Ocean...

Coldplay byli nedávno oceněni jako nejlepší britská kapela na výročních cenách Brit Awards. Momentálně se nacházejí za oceánem, kde koncertují. V Americe je doprovázejí Metronomy a The Pierces..

Parta kolem Chrise Martina porazila na Brit Awards jména jako Chase&Status, Elbow, Kasabian nebo Arctic Monkeys. Zpěvák trvá na tom, že vyhráli hlavně proto, že fanoušci neměli pro koho jiného hlasovat.

"Upřímně, většina dobrých britských kapel se rozpadla. Pulp jsou pryč, Blur jsou pryč, Take That mají dovolenou a my jsme zůstali jediní na hřišti. Ale bereme to," vtipkoval Martin.



map

marina-and-the-diamonds  kopie 2
zavřít