UDG v novém kabátě vystoupí v Praze, pomůžou jim Kofe-In

Vydáno 20.03.2012 | autor: redakce

UDG právě pracují ve studiu s producentem Arminem Efenbergrem (Cartonnage) na nové desce a do toho stíhají turné s Kofe-In. Navíc si na středu 28. března, kdy vystoupí v pražském Lucerna music Baru, připravili pro fanoušky hned dvě novinky.a připravovat pro své fanoušky stále něco nového. 

UDG v novém kabátě vystoupí v Praze, pomůžou jim Kofe-In UDG v novém kabátě vystoupí v Praze, pomůžou jim Kofe-In


UDG-HR-03První z nich jsou speciální projekce vyrobené exkluzivně pro tento koncert, druhou je nový styling. „Vizuální stránka koncertu je dnes velmi důležitou součástí show a my bychom neradi byli v tomto ohledu pozadu," komentuje přípravy s úsměvem basák Pavel. Jeho dvojče, zpěvák Petr, dodává: „K tomu patří i styling kapely. Měli jsme velmi kladné ohlasy na kostýmy, které jsme použili při natáčení DVD Cirkus Live!, a od té doby nás tato idea drží. Snad vše klapne a fanoušci nás v Lucerna Music baru uvidí v novém kabátě."

UDG tráví rádi čas se svými fanoušky. V tomto duchu proběhne i afterparty pražského vystoupení. „Jelikož Music Bar na náš vkus zavírá příliš brzy, zorganizovali jsme pro naše fanoušky afterparty v Metropolitain Music Restaurantu v Jungmannově ulici nedaleko od Lucerny, kam společně vyrazíme a potáhneme mejdan až do ranních hodin," říka kytarista Volt.

V malé Lucerně vystoupí spolu s UDG i jeden vzácný host. Bude jím saxofonista legendární undergroundové kapely Plastic People of the Universe Vráťa Brabenec.

„Máme k české undergroundové scéně kladný vztah a Vráťovo hostování je pro nás velká čest," komentuje kytarista Bohouš a dodává: „Nápad vznikl zcela spontánně v jednom z vršovických barů, kde jsme se s Vráťou nad ránem potkali."

Večer rozjede speciální host, opavská skupina KOFE-IN, která se aktuálně těší z druhého místa v anketě Žebřík, kde byla oceněna jako objev roku 2011.



zdroj: TZ, map

zavřít