Reinkarnace Beatles? Synové Brouků o tom přemýšlejí

Vydáno 03.04.2012 | autor: redakce

Synové členů Beatles přemýšlejí o tom, že by uctili památku svých otců a založili jejich revival. Zmínil se o tom syn Paula McCartneyho James.

Reinkarnace Beatles? Synové Brouků o tom přemýšlejí Reinkarnace Beatles? Synové Brouků o tom přemýšlejí


Beatles_006V rozhovoru pro BBC připustil, že o této možnosti diskutoval se Seanem Lennonem a Dhani Harrisonem. Bohužel se zdá, že jediný, kdo o tento nápad nejeví zájem, je Zak Starkey, syn Ringo Starra. 

"Nemyslím si, že je to něco, co by chtěl Zak dělat. Možná, že Jason (bubeník a další ze Starrových synů) by do toho šel. Já bych byl pro. Sean vypadá, že by to chtěl dělat, Dhani vypadá, že by to chtěl dělat. A já bych byl šťastný, kdyby to vyšlo," uvedl James.

Na otázku, kdy by se tento nápad mohl stát realitou e jestli vůbec, odpověděl: "Jo, já doufám. Zatím ale nevím, měli byste si počkat a uvidí se. Bude to vůle Boží a podpora přírody, pokud se tak stane. Ale jo, možná," odpověděl vyhýbavě. 

Minulý měsíc Paul McCartney prozradil, že spolu se zbývajícícmi členy Beatles často diskutovali o tom, že by se pokusili dát kapelu znovu dohromady, ale rozhodli se nakonec vždy proti tomuto nápadu, aby nepošpinili její památku. Paul McCartney nedávno vydal svoji sólovku Kisses On The Bottom.



map

 

zavřít