Lana del Rey a Axl Rose: Dostane Marilyn Manson kopačky?

Vydáno 09.04.2012 | autor: redakce

Lana del Rey v poslední době ovládla stránky většiny hudebních i bulvárních magazínů. Poté, co si kritici vzali na paškál její album Born To Die, stal se předmětem zájmu její osobní život. Nedávno média spekulovala o jejím vztahu s Marilynem Mansonem, nyní je zpěvačka spojována s Axlem Rosem z Guns N'Roses.

Lana del Rey a Axl Rose: Dostane Marilyn Manson kopačky? Lana del Rey a Axl Rose: Dostane Marilyn Manson kopačky?


lanadMinulý měsíc se začaly šířit zvěsti, že zpěvačka, která má na svědomí hit Video Games, má poměr s kontroverzním Marilynem Mansonem. Pár byl viděn, jak spolu nastupuje do hotelového výtahu v Berlíně a očitý svědek tvrdil, že spolu odešli na pokoj. Nejdříve ale došlo na romantickou večeři a během slavnostního ceremoniálu hudebních cen Echo spolu oba dva muzikanti ochotně pózovali před fotografy.

Přečtěte si recenzi alba Born To Die od Marka Prose.

Nyní je však spojována s frontmanem Guns N'Roses Axlem Rosem. Tato informace vyšla najevo poté, co byli spatřeni, jak spolu odcházejí z hotelu Chateau Mormont v Hollywoodu a odjíždějí společně autem.

Spekulace podpořila také účast Lany del Rey na Axlově koncertě a navíc před časem napsala píseň Axl Rose Husband

Nicméně zpěvačka stále randí s frontmanem skotských Kassidy Barriem O'Neilem, se kterým se vídá sedm měsíců a O'Neilova kapela dokonce při živých vystoupeních hraje cover songu Video Games



map
zavřít