Madonna chtěla duet s Adele, nahradily ji Nicky Minaj a M.I.A.

Vydáno 20.04.2012 | autor: redakce

Velká hudební show na finále amerického fotbalu (Super Bowl) měla původně vypadat úplně jinak. Madonna chtěla koncert s Adele. Na čem to nakonec ztroskotalo?

Madonna chtěla duet s Adele, nahradily ji Nicky Minaj a M.I.A. Madonna chtěla duet s Adele, nahradily ji Nicky Minaj a M.I.A.

madonna superbowl_clChtěla jsem, aby byla na Super Bowlu se mnou," nechala se slyšet královna popu v rozhovoru pro ITV's Daybreak. Adele ale prožívala krušné období. Musela podstoupit operaci krku a nebylo jasné, bude-li v budoucnosti ještě živě vystupovat.

Otázkou zůstává, jestli by Adele na celou maškarádu kývla, protože poločasové koncerty během finále amerického fotbalu sice patří v USA mezi nejprestižnější události, v Evropě ale zaujmou pouze hrstku nadšenců.

Madonna se přesto letošním nezdarem nenechala odradit. V budoucnosti by s mladičkou Britkou ráda natočila duet. „Hrozně ráda bych ji potkala. Je fenomenální, mám ji moc ráda," nešetřila Madonna chválou.

Na Super Bowlu se nakonec Madonna představila se zpěvačkami Nicky Minaj a M.I.A., jež vzbudila pozdvižení „fakáčem", který ukázala během vystoupení do kamery. Show promovala novou desku MDNA. Přečtěte si naši recenzi!



mp

madonna superbowl_top4
zavřít