The Offspring o novém albu: Bude setsakra vážné!

Vydáno 09.05.2012 | autor: redakce

The Offspring pomalu odpočítávají týdny do vydání novinky Days Go By. Není proto divu, že přikrmují veřejnost i média dalšími informacemi.

The Offspring o novém albu: Bude setsakra vážné! The Offspring o novém albu: Bude setsakra vážné!

offspring carDays Go By se dostane do prodeje 25. června a půjde o nové album po více jak čtyřech letech. The Offspring totiž vydali poslední studiovku v roce 2008 pod názvem Rise and Fall, Rage and Grace.

Produkce se ujal proslulý matador Bob Rock, který v minulosti spolupracoval s takovými jmény, jako jsou například Aerosmith, The Cult, Bon Jovi, Mötley Crüe, Metallica. Jak bude novinka znít, napovídá pilotní singl, který si můžete poslechnout pod článkem.


Dexter Holand, zpěvák kapely, se o soundu chystané desky rozpovídal následovně: „Nevím ani proč, ale některé věci jsou na albu setsakra vážné. Zároveň jsem ale potřeboval mít i nějaké vypalovačky. Takže půjde vlastně o obě tváře The Offspring," řekl Dexter s tím, že se už nemůže dočkat, až je kapela představí všechny na koncertech. Budou totiž znít zkrátka skvěle, alespoň podle zpěváka The Offspring.

Days Go By – seznam skladeb:
1) The Future Is Now
2) Secrets From The Underground
3) Days Go By
4) Turning Into You
5) Hurting As One
6) Cruising California (Bumpin' In My Trunk)
7) All I Have Left Is You
8) OC Guns
9) Dirty Magic
10) I Wanna Secret Family (With You)
11) Dividing By Zero
12) Slim Pickens Does The Right Thing And Rides The Bomb To Hell




mp


offspring car
zavřít