Kryštof odtajnili prvního hosta: Ve studiu byl Jarek Nohavica

Vydáno 19.05.2012 | autor: redakce

Nahrávání nové desky kapely Richarda Krajča je v plném proudu, a na veřejnost se konečně dostávají první velké informace – na albu se objeví i Jarek Nohavica!

Kryštof odtajnili prvního hosta: Ve studiu byl Jarek Nohavica Kryštof odtajnili prvního hosta: Ve studiu byl Jarek Nohavica

krystof234Kryštof to zveřejnili na svém facebook profilu s tím, že Jarek strávil ve studiu s kapelou dvě hodinky, a zase spěchal pryč, protože má sám napilno – na konec června připravuje vlastní desku.

Kryštof mají více méně hotovo, alespoň co se týče nahrávání. Momentálně je čeká mastering nahrávky v New Yorku a výsledek představí fanouškům a posluchačům letos v říjnu. Až se deska dostane do širšího povědomí, vyjedou v únoru příštího roku na velké halové turné.

Dodejme, že na celé nahrávání dohlíží zkušení producenti - Yaron Fuchs a Ido Zmishlany. První jmenovaný spolupracoval s celou řadou slavných muzikantů - podílel se třeba na deskách Annie Lennox, Beastie Boys,Smashing Pumpkins, Mobyho nebo Bena Harpera. S Bobem Dylanem dělal na písničce pro soundtrack k seriálu Sopranos, který byl v roce 2001 oceněn soškou Grammy, se zpěvačkou Faith Hill zase získal nominaci na Oscara za píseň pro film Pearl Harbor.



mp
krystof nohavica top
zavřít