Pete Doherty chystá album, použije texty Amy Winehouse

Vydáno 24.05.2012 | autor: redakce

Britský bouřlivák Pete Doherty začal mluvit o svých plánech na sólové album. Prozradil, že by rád použil texty, které napsala Amy Winehouse.

Pete Doherty chystá album, použije texty Amy Winehouse Pete Doherty chystá album, použije texty Amy Winehouse


doherty amyDoherty uvedl, že novinka bude mimo jiné obsahovat duet se zpěvačkou Suzi Martin nazvaný Bird Cage. K němu prý napsala text Amy Winehouse. Akustická verze písně zazní také v chystaném Dohertyho filmu Confession Of A Child Of The Century.

Deska, kterou zpěvák natáčí s producentem Ademem Hilmi, už má šest potvrzených songů: Down For The Outing, Siberian Fur, Nothing Comes To Nothing, Shine A Light On Your Misery, Ba Ba Ba a Dust On The Road

"Byli jsme napnutí. Mám hard disk plný nových písní a některé z nich už mají finální podobu," prozradil Doherty.

Není to poprvé, co Doherty využívá pozůstalosti své tragicky zesnulé přítelkyně Amy Winehouse. Nedávno dal do aukce autoportrét, který Amy namalovala vlastní krví. Dále poskytl i další osobní věci zesnulé Amy jako diáře, oblečení, hudební nástroje a řada předmětů, které zpěvák vlastnil.

Pete Doherty bude k vidění i v České republice, sólově se představí na Rock For People. Dorazí bez doprovodu The Libertines nebo Babyshambles, nicméně přiveze krom posledního alba Grace/Wastelands z roku 2009 i své nové písně, o které se hodlá podělit s českým publikem. 



map 

doherty amy top
zavřít